Kjartan Skjeldes matglede gjennom Thermomix
Les om hvorfor Kjartan er opptatt av mat fra bunnen og hvorfor han bruker Thermomix!
Hvorfor brenner du for mat fra bunnen av?
Det er det mange grunner til! Det at man har kontroll på det man spiser, kan styre sunnhetsgraden selv, regulere salt, sukker og fettinnhold, men smak er selvfølgelig det viktigste. Livet er for kort til å spise dårlig mat!
Hvordan ble du introdusert for Thermomix?
Jeg ble introdusert for Thermomix for lenge siden, da jeg jobbet på kjøkkenet på Palace Grill og ble imponert av dens mange funksjoner.
Hva liker du best med Thermomix?
Det er mye å like med Thermomix! For eksempel så er strukturen på bollen helt unik, den kan lage silkemyke pureer uten at man må ha stort innhold i bollen, i kombinasjon med den kraftige kniven gir den en fantastisk fleksibilitet i matlagingen. Thermomix er et verktøy som kan brukes på mange områder, den er enkel å forstå og bruke. Man kan lage fullverdige måltider, kun ved å bruke denne maskinen!
Hva inspirerer deg i matlagingen?
Jeg blir veldig inspirert av gode, ferske sesongbaserte råvarer!
Hva er din favorittoppskrift?
Jeg elsker østers! Veldig godt tips fra meg: Lag østerssuppe med thermomix ved å koke opp blåskjellkraft, smør og fløte mens du sper på med hel øster. Helt nydelig!