PULLED PORK

Hovedrett
30/10/2019


TOTAL TID: 6t 20 min              PORSJONER: 6              VANSKELIGHETSGRAD: LETT
 

INGREDIENSER

100g skivet løk

800g svinenakke

500g barbeque saus

150g vann

200g cola eller eple cider

400g oksekraft

1 fedd hvitløk

1 stilk timian

9g salt

 

FREMGANGSMÅTE

1. Ha løk, svinenakke, 450g barbeque saus, vann, cola/eple cider, hvitløk, timian og salt i miksebollen. Slow cook/6t/98 grader. Ha i silekurven og sil ut kraften. Kutt svinenakken i 6 biter. Den kraften du ikke bruker kan du bruke i oppskrift på feks barbeque saus eller ketchup (Se oppskrift på Cookidoo).

2. Ha 3 biter av svinenakken i miksebollen og kjør 6-8 sek/hastighet 4 til den er revet i fra hverandre.

3. Ha de resterende 3 bitene av svinenakken i miksebollen og kjør 6-8 sek/hastighet 4 til den er revet i fra hverandre.

4. Tilsett 50g barbeque saus og 50g av kokekraften i miksebollen og miks 5 sek/hastighet 3. Vendes inn i svinenakken og smak til.